Kupaći kostim: 5 najboljih modela za žene sa manjim grudima

0

Kupovina kupaćeg kostima nikada nije zabavna, bar ne onoliko koliko biste vi to željeli. Veće grudi, manje grudi, nešto između… Lista je beskonačna.

Pronalaženje kupaćeg kostima, ako imate manje grudi, ne znači da je potrebno da tražite push-up ili da gornji dio mora imati silikonsku ili neku drugu postavu. Zapravo, upravo je suprotno: manje je više. Ako imate manje grudi, sljedeći modeli kupaćih kostima savršeno će vam pristajati.

Francuski bikini


Ukoliko gornji dio, koji se vezuje iza vrata, zapravo i nije nešto što volite, a ako nemate previše razloga da nosite stil koji u sebi ima žicu, isprobajte francuski bikini. On više pokriva, ali i dalje dovoljno pokazuje dekolte. Bretele koje se vezuju na ramenima pružiće vam svu neophodnu podršku, a vi se nećete osjećati neprijatno.

Kostim sa visokim vratom


Zove se tako, jer njegov gornji dio seže, bukvalno, do vrata. On vam omogućuje da pokažete ramena, a bilo da se odlučite za jednodijelni ili dvodijelni, znajte da je ovo jedan od najboljih modela za dame sa manjim poprsjem.

Kostim u obliku poveza za glavu


Naziv je dobio po tome što njegov gornji neodoljivo podsjeća na uvrnutu maramu ili povez koji se nosi oko glave. Malo ko može iskoristiti njegove prednosti kao dame sa manjim grudima pa je on i veoma popularan trend. Kako biste dobile elegantnu siluetu, birajte model koji ima manji nabor na sredini gornjeg dijela.

Kupaći kostim na cik-cak


Ukoliko želite da stvorite dekolte, birajte kupaći kostim čiji gornji dio prelazi ispod linije brushaltera i pričvršćuje se na leđima. To će vam dozvoliti da prednji dio prekrijete u onolikoj mjeri koliko vi to želite i da se osjećate sasvim udobno, bez bojazni da bi se nešto moglo “poremetiti”.

Dekoltirani jednodijelni kostim


Ovaj dekoltirani model zaista je izvrstan, jer vam dozvoljava da “pokažete” onoliko koliko želite. Apsolutno je do vas da li želite plići ili dublji dekolte, a ovaj model to vam omogućuje na najbolji način.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info