Najmodernije boje kose za ovo ljeto

0

Ako ništa drugo, a ti onda promijeni frizuru! Da, toliko smo puta to čule, ali ćemo mi dodati da je možda još i bolje da promijenimo boju kose. A sa ljetom su nam stigle i nove popularne nijanse, od kojih se najviše izdvaja sljedećih sedam.

Bronde balajaž


Zapravo je riječ o pramenovima u prirodnoj boji vaše kose, a koji pomažu da cjelokupni utisak (odnosno boja kose) izgleda što prirodnije.

Hladni bež


Ova nježna, hladna nijansa plave odličan je izbor kada vam je cilj da dobijete prirodni look koji neutrališe zlatne tonove.

Zlatno ružičasta


Riječ je o boji koja je savršena ravnoteža nijansi breskve, ružičaste, ljubičaste i zlatne te može izgledati izvanredno kod različitih nijansi kože. Iako neočekivano, ona je veoma glamurozna i elegantna.

Tropska smeđa


Ovo je trend koji je idealan za brinete, jer cjelokupnom stilu dodaje toplinu, a najbolje odgovara damama sa srednje tamnom smeđom boje kose do tamno smeđe.

Čokoladna moka


Pramenovi tamne čokolade upravo su ono što vam je potrebno da dodate dimenzionalnost vašem stilu.

Živi koral


Boja, koja je prošle godine bila izuzetno popularna (bila je i boja godine), ovog ljeta nam se vraća u vidu boje za kosu, a najbolje ćemo je opisati ako kažemo kako je ona zapravo zagasita nijansa vatrene koralne boje te zbog toga izgleda kao da je riječ o sasvim prirodnoj boji kose.

Zlatni balajaž


Balajaž, koji je i proslavila dama sa slike iznad, trend je koji svake sezone postaje hit, naravno uz par malih izmjena. Ovog ljeta, osim bronde balajaža, u prvom planu je i zlatni balajaž – toplo, privlačno i veoma raskošno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info