Ribe: Sedmični horoskop za period od 22.06.2020. do 28.06.2020.

0

Posao. Možda u emotivnom segmentu ne možete da ono što želite izgurate na mišiće, ali u poslovnom i te kako možete. Sve ono što ste u proteklom periodu radili i te kako je dalo svoje rezultate i sada ste bukvalno na korak do rješavanja, pomijeranja, poboljšavanja.

Već od naredne sedmice očekujte konkretne promjene. Po pitanju posla sada vam sve ide naruku,  čak i pored povremenih otežanja, komplikacija, ponavljanja situacija i poteškoća u dogovorima. Sve ćete vi to vrlo brzo riješiti i izgurati ono što želite.

Ljubav. Voljena osoba sada ima nešto sporiji tempo od vas, nemojte je požurivati i gurati – pustite je da na svoj način funkcioniše, biće lakše i vama, a i njoj. Umijete nekad iz najbolje namjere biti previše intenzivni, previše potencirati na onome što vi želite – ohladite malo!

Bitno je da postoji emocija I poštovanje između vas dvoje, a sve ostalo će doći vremenom. Mogu se pokrenuti I neki konkretniji dogovori I planovi između vas dvoje – doduše, neće sve ići onoliko brzo koliko vi želite, ali bitno je da ide.

Slobodne Ribe, potencijalno pojavljivanje novog emotivnog interesa. Naravno, prošlost je i dalje tu, bez nje nikako.

Hrana. Vama će tokom ove sedmice, vrlo često, zastajati zalogaji u grlu. Hrana kao da vam neće prijati, osjećaćete se teško, naduveno, imaćete problema i sa varenjem. Pokušajte sa manjim, a češćim, lakim obrocima. Kiselo mlijeko i jogurt vam takođe mogu jako prijati.

Novac. Najava poboljšanja u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Psihički pritisak je još uvijek dosta jak kod vas. Mogućnost sitnih povreda. Tegobe sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info