Rak: Sedmični horoskop za period od 22.06.2020. do 28.06.2020.

0

Posao. Veliki zastoj, koji ste većim dijelom sami sebi napravili u proteklom periodu, sada mora da se čisti. Sjetićete se vjerovatno u posljednjem trenutku svega onoga što ste trebali, a niste odradili i navaliti na posao.

Dobićete motiv, kakav god on bio – da li će to biti strah od potencijalne kritike od strane šefova, da li kontrola ili reorganizacija koje su najavljene, a možda i želja da se vratite sebi i ponovo zablistate. Štagod da je u pitanju, ovu sedmicu posvetite da siječete sve zaostatke i rješavate neriješeno.

Ljubav. Vi, izgleda, zaista ne znate šta ćete sa svojim ljubavnim životom. Sad vas niko ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep. Čas ste u prošosti, čas u tajnama, čas u neizrečenom, čas maštate, čas pokušavate da razmišljate hladnom glavom.

Neki od vas će svojim promjenama raspoloženja zasipati mučeno voljeno biće, dok će drugi sve to preživljavati i proživljavati unutar sebe.

Slobodni Rakovi, neku promjenu hoćete, ali od promjene bežite. I biste i ne biste. Ako se iole ne otvorite prema simpatiji, vrlo lako može da se dogodi da provedete još jednu sedmicu samo u maštanju.

Hrana. Rakovi bi trebalo što prije da zaborave na ishranu po restoranima ili brzu hranu i da se okrenu, u potpunosti, domaćoj kuhinji. Stomak vam je jako osjetljiv – pomozite mu supicama, čorbicama, laganim varivima. Što više svježeg povrća, najviše u vidu salata.

Novac. Prilivi nisu toliki problem, koliko su troškovi potencirani. Ovo se može korigovati, pokušajte.

Zdravlje. Osjetljiv stomak, nemir i problemi sa spavanjem. Kod nekih od vas – problemi sa kožom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info