Lav: Sedmični horoskop za period od 22.06.2020. do 28.06.2020.

0

Posao. Sedmica sa oscilacijama i kod vas, ali i u segmentu posla. Mnogo toga sa strane utiče na vas, donosi vam nesigurnost u sopstvene sposobnosti, ali i nesigurnost u pozicije na kojima ste trenutno. Ne zaboravite na onu izreku: “U strahu su velike oči”, i pokušajte da od sebe odbacite negativne misli koje vas sputavaju.

I u ovoj sedmici ima prostora za dobre pomake i konkretna rješenja i poteze. Ne dozvolite sebi da kasnite sa obavezama, da ih odlažete i da od gotovog pravite veresiju.

Ljubav. Nezadovoljstvo ljubavnim životom i odnosom sa voljenom osobom je i dalje prisutno i od toga izgleda ne možete da pobjegnete onako kako ste vi to zamišljali. Čak i eventualni pokušaji da stvari riješite mogu donijeti dodatne zavrzlame, pogotovo ako ne budete sa voljenom osobom komunicirali iz srca, bez tajni, bez kalkulisanja.

Imate samo jedan put koji može donijeti rješenja, a to je put iskrenosti prvo prema sebi i onome što želite, a nakon toga i prema osobi koja je pored vas.

Slobodni Lavovi, kod vas lagano kreću pomaci nabolje, iako je još uvijek mnogo prepreka do ostvarenja onoga što želite.

Hrana. Vaš vladar je u znaku Raka, što će vam donijeti potrebu za domaćom kuhinjom, za okretanjem ka hrani koja vas podsjeća na djetinjstvo. Omiljena jela koja vam je spremala majka ili baka češće će biti na vašem meniju u ovom periodu. Generalno gledano, prijaće vam sve “na kašiku”.

Novac. Nemate značajne padove u segmentu finansija, ali se i dalje ne osjećate sigurno.

Zdravlje. Osjetljivost stomaka, nervoza, nesanica.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info