Jarac: Sedmični horoskop za period od 22.06.2020. do 28.06.2020.

0

Posao. Vi ste neke stvari zacrtali i od njih ne odustajete, bilo da se one vezuju za prošlost ili za novitete u vašem poslovnom životu. Doduše, niste zadovoljni tempom dešavanja i smeta vam što morate po pet puta da dogovarate jednu te istu stvar, ali tako je kako je.

Neko može ono što želi da dobije odmah, a vama je za sve potrebno vrijeme. Usmjerite se na eventualne zaostatke, naročito papirološka pitanja – čistite sve ono što možete i pripremajte se za novu fazu u vašem poslovnom životu.

Ljubav. Ovo je sedmica krajnosti u vašem emotivnom životu. Kod nekih postoji mogućnost izuzetno lošeg perioda, kod drugih izuzetno dobrog. Sve zavisi od toga kako ćete vi reagovati i kako ćete se postaviti prema zahtjevima i promjenjivim raspoloženjima voljene osobe.

Druga strana je sada prilično osjetljiva i ne zna šta hoće, čas je fenomenalno raspoložena, a čas plačljiva i svadljiva. Vi ovo možete izgurati na pravi način, mada će vam drago biće baš lijepo trenirati živce.

Slobodni Jarčevi, vrte se tu neke osobe i zanimljivo je vama, ali konkretan početak kao da se konstantno odlaže.

Hrana. Neki od vas su u proteklom periodu uveli prilično restriktivan način ishrane ili su se bacili na dijetu, nov režim. Sada se već pokazuju pravi rezultati ovih promjena i vi ste zadovoljni time kako se osjećate. Možda će vas povremeno mučiti jača potreba za slatkišima.

Novac. Uspijevate da izađete nakraj sa nešto pojačanim troškovima.

Zdravlje. Generalno gledano, osjećate se bolje nego u dužem vremenskom periodu unazad.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info