Djevica: Sedmični horoskop za period od 22.06.2020. do 28.06.2020.

0

Posao. Venera u vašem polju karijere kreće u drugom dijelu sedmice direktnim hodom, ali ćete konkretno poboljšanje situacije na poslu vidjeti tek od sljedeće sedmice. U ovoj se potrudite da završite sa stvarima koje zavise od vas – bilo da su u pitanju papirologija, dogovori ili prosljeđivanje bitnih informacija.

Takođe, neplanirano vas čeka mnoštvo obaveza, uglavnom sitnih, ali će vam bavljenje njima oduzeti prilično vremena. Neko ko vas je ranije podržavao i savjetovao ponovo vam nudi svoju pomoć. Prihvatite.

Ljubav. Prenaglašeno ste emotivni u ovoj sedmici, ali i podložni jakim oscilacijama raspoloženja. U nekim momentima ćete se osjećati potpuno sigurno pored voljene osobe, ali će postojati i oni drugi u kojima će vas “raditi” strahovi i nesigurnost.

Baš iz ovih razloga, moguće je da u danima vikenda dođe do neke forme rasprave ili suočavanja sa voljenom osobom. Koliko god početni momenat bio neprijatan, ovo će dosta raščistiti vazduh u vašoj vezi.

Slobodne Djevice, izgledaće vam kao da možete ponovo pokrenuti neku priču iz prošlosti. Možda i bljesne neki plamen strasti, ali čini se da je to kratkotrajno.

Hrana. Djevice će imati potrebu da više uživaju u kuvanoj hrani, varivima, čorbicama. Prijaće vam i mlijeko i mliječni proizvodi, a najviše će vam odgovarati jogurt i kisela mlijeko. Možete ih kombinovati i sa voćem i sebi pripremiti ukusnu i zdravu poslasticu.

Novac. Zastoj u segmentu finansija je kratkotrajan.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem, stomačne tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info