Blizanci: Sedmični horoskop za period od 22.06.2020. do 28.06.2020.

0

Posao. Svaki put kad napravite pogrešan potez ili otaljate obavezu, okolnosti će vas vratiti korak unazad da to ispravite i regulišete kako treba. A mora se priznati da ćete biti skloni da funkcionišete u fazonu “lako ćemo”.

Ne oduzimajte sebi vrijeme i ne trošite živce – organizujte se kako treba i uradite sve valjano, da poslije ne biste morali da korigujete. Informacije, koje stižu do vas, provjerite prije nego što donesete iole bitniju odluku zasnovanu na njima. Ne žurite nigdje, niste u periodu kada bilo šta možete riješiti brzinski.

Ljubav. Pomalo ste umorni od svih situacija koje su obilježile vaš ljubavni život u prethodnom periodu. Odlučujete da nešto više vremena posvetite sebi i onome što vi želite, bez obzira da li je partner u to uključen ili ne.

Dolazi do promjene pristupa prema voljenoj osobi – neki će Blizanci postati opušteniji, ležerniji, dok će drugi napraviti izvijesnu distancu. Poenta je u tome da trenutno tražite model djelovanja koji će vama donijeti olakšanje.

Slobodni Blizanci, rade vas strasti prema jednoj osobi, ali trenutno tu ne vidite neke posebne pomake. Sačekajte malo. Prošlost se još uvijek nadvija nad vama i kontaktira vas.

Hrana. Prisustvo vašeg vladara Merkura u znaku Raka i vašem polju ishrane otvara kod vas jaču potrebu za domaćom hranom. Za nekim supicama, čorbicama, za nečim što se može pojesti „na kašiku“. Iskreno, sada vam je ovo i najpotrebnije, a i najblagotvornije za želudac.

Novac. Čini vam se da non stop morate da čekate na prilive. Jedino troškovi ne kasne nimalo.

Zdravlje. Pravilna i kvalitetna ishrana je sada temelj za to da se dobro osjećate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info