Bik: Sedmični horoskop za period od 22.06.2020. do 28.06.2020.

0

Posao. Sve oko vas se ubrzava, a vama je povremeno teško da uhvatite ritam i idete ukorak sa dešavanjima. Pojaviće se mnoštvo situacija koje vas sapliću i donose vam glavobolju. Iako će vam neke od njih izgledati kao nerješive, shvatićete da izlaz postoji i da ih možete uspešno privesti kraju.

Vodite računa u dogovorima – možda ste vi kristalno jasno iznijeli prijedloge, ali ne znači da ih je druga strana razumjela na pravi način. Dobijate priliku, od kraja sedmice, da riješite neka zaostala pitanja, moguće papirološka.

Ljubav. Iako kreće direktnim hodom, u drugom dijelu ovog perioda, vaša vladarka Venera će praktično biti statična tokom cijele sedmice što definitivno ne ukazuje na konkretna rješenja vašeg ljubavnog života.

Možemo da kažemo da ćete negdje uspjeti da se dogovorite sami sa sobom u vezi pitanja koja vas muče, ali ćete to primijeniti tek od naredne sedmice pa nadalje. Vaš ljubavni život je sada čudan ili se vi osjećate čudno, ali štagod da je od ovoga, uskoro ćete imati jasnije pomake.

Slobodni Bikovi, kontakti sa prošlošću vam prijaju – doduše nekima srcu, drugima sujeti. No, za sada nema konkretnih novih početaka.

Hrana. Svojom omiljenom hranom, tokom ove sedmice, „gasite“ nervozu i napetost kojih ne možete da se riješite tako lako. Pokušajte bar nekad da odolite omiljenim slatkišima. Takođe, preporučuje vam se da više konzumirate supe, čorbe, variva. Ovo će prijati vašem varenju.

Novac. Pred kraj sedmice, moguć je rashod vezan za kuću koji niste planirali.

Zdravlje. Trenutno je najosjetljivija koža. Potencijalni problemi sa stomakom i žlijezdama. Ne žurite nigdje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info