ZARA: Ove fantastične sandale će vam osvježiti stajling ovog ljeta (a sada su na sniženju)

0

Sandale su, sigurno, model obuće koji veoma rado nosimo tokom ljetne sezone i čini se kako ne postoji prilika u kojoj ih, zapravo, ne možemo nositi. Odlično se slažu sa mnogobrojnim komadima garderobe, a određeni modeli mogu nam pomoći i da cjelokupni stajling bude što upečatljiviji.


Takav je slučaj i sa ovim ZARA sandalama: one su apsolutno neodoljive, a osvježiće vam ljetni stajling kao nijedne druge te će ga učiniti upečatljivijim. Nešto niža peta odlična je opcija, jer će se pobrinuti da vam bude što udobnije, a možete ih kombinovati sa svim komadima garderobe neutralnih boja, bili oni svjetliji ili tamniji, mada nema greške ni ako ih kombinujete sa nešto svjetlijim, jarkim bojama.


Ljubičasta je već sada veoma popularna, a biće jedna od najmodernijih boja tokom ljetne sezone (posebno njene nešto svjetlije nijanse) pa eto još jednog razloga da se odlučite za ove fantastične ZARA sandale. Možete ih veoma dobro uklopiti u svakodnevni stajling, bilo da je riječ o formalnim ili neobaveznim prilikama.


Na kraju, dodaćemo i kako su ove fantastične sandale trenutno na sniženju (snižene su za 25%) te im je cijena 49.95 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info