Vodolija: Horoskop za Ljeto 2020.

0

Posao. Planeta Uran potpuno će preokrenuti vaš profesionalni život – imate priliku da napravite velike pozitivne promjene na polju karijere. Imaćete sreće u izvršenju mnogih projekata, kao i sjajne prilike koje će vašu karijeru preokrenuti u novom smjeru. Jupiter vam pomaže da u karijeri lakše savladate mnoge prepreke, a oni koji dožive neuspjeh, lako će ustati i nastaviti dalje graditi svoju kulu uspjeha.

Ako prihvatite promjene koje diktira Uran, može vas očekivati značajan napredak i na poslu i na finansijama. Otvorite se za promjene, radite na njima i pustite da vam trud donese poklone. Nakon ljeta, veliko poslovno iskušenje očekuje vas u septembru, kada nećete tako lako moći opravdati i naplatiti svoj rad.

Ljubav. Ako ste dugo usamljeni, ovo ljeto vam može donijeti ljubav iz snova, naročito do 04. avgusta. Venera vam donosi nova prijateljstva, uzbudljive susrete i ljubavni zanos. Saturn je u tranzitu s vašim Suncem, zato će mnogi parovi pročistiti emotivni odnos od negativnog i beznačajnog, a doživjeće nove nivoe zrelosti u ljubavi.

Sada je idealno za planiranje zajedničke budućnosti i pravljenja krupnih koraka i odluka, kada je u pitanju emotivni status. Tranzit Marsa donosi pojačanu erotsku energiju, kao i veliki šarm i senzualnost. To znači da će mnogi imati dosta ljubavnih prilika, ali neće se željeti tako lako vezati za jednu osobu i izgubiti slobodu.

Ljeto vas zaista testira kada je u pitanju ljubav. Dobro razmislite o svojim željama – jesu li to zaista vaši snovi ili samo prilika da potisnete stare rane?

Zdravlje. Jupiter je planeta optimizma, dobre energije i iscjeljenja pa ćete u narednom periodu uspjeti, promjenom navika i misli, pronaći uzrok i rješenje za mnoge fizičke i mentalne tegobe. Pokušajte se odmoriti i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju – meditacija, šetnja, hobi

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info