Vaga: Horoskop za Ljeto 2020.

0

Posao. U ovom polju važan je doprinos Marsa i Saturna. Sve što ste započeli u posljednjih nekoliko mjeseci i sve odluke donesene na profesionalnom nivou mogu donijeti odlične rezultate u karijeri. Na početku ljeta očekuje vas puno posla i iscrpljenost, ali kako dani budu prolazili, vratiće vam se vitalna i kreativna energija.

Ako vam je potrebna pomoć ili podrška u realizaciji novog projekta, pomoć tražite krajem jula i početkom avgusta. Moguće je da će mnogi promijeniti svoje radno mjesto tokom ljeta i pronaći bolje prilike.

Ljubav. Do 04. avgusta, čarobnica Venera donosi vam prelijepu ljubav. Ljeto je očaravajući period za upoznavanje novih ljudi i za priznanje osjećanja koja su dugo skrivena u srcu.

Ne očajavajte za starom ljubavi već se pripremite za nove šanse. Izlazite, proširite krug ljudi, obnovite i stara prijateljstva. Ako ste u vezi, očekujte da će sve biti u savršenom redu.

Saturn donosi stabilnost u vaš emotivni odnos. Vaša ljubav postaje stabilnija, zrelija, manje površna i donosi dozu sigurnosti. Mars u trigonu budi strast i donosi vam zaista nevjerovatnu snagu privlačnosti.

Zdravlje. Iskoristite fizičku i mentalnu energiju za postizanje unutrašnje ravnoteže. Bićete umorni tokom ljeta, ali ćete u druženju sa prijateljima i kratkim putovanjima nadoknaditi energiju.

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info