Škorpija: Horoskop za Ljeto 2020.

0

Posao. Sekstil Jupitera na vašem Suncu presudan je za poslovnu atmosferu tokom cijelog ljeta. Završićete mnoge projekte koje ste započeli još tokom zime. Fantastičan sekstil Jupitera donosi vam blagodat, dok kvadrat Saturna sve komplikuje i čini vaš put mnogo težim.

Situacija na poslu neće biti baš sjajna, ali očekujte plodove rada krajem septembra. Pazite kako trošite novac – uložite finansije u poslovne mogućnosti, umjesto da ga rasipate. Ako tražite novi posao, idealne šanse očekuju vas u junu.

Ljubav. U periodu između 04. avgusta i 06. septembra očekuje vas odličan period za poboljšanje romantične situacije. Tokom proljeća, Mars u kvadratu donio vam je mnoge napetosti u ljubavi i porodičnim odnosima, ali kraj ljeta donijeće bolju energiju i srećne promjene.

Usamljena srca od 05. avgusta do 06. septembra napokon imaju priliku pokazati osjećanja koja već dugo gaje prema nekoj osobi iz njihovog bliskog okruženja. Jupiter i slobodnim i usamljenim srcima daje od sredine do kraja ljeta procvat ljubavi.

Ako ste u vezi, odnos s partnerom bi trebao biti stabilan, a jedina stvar na koju trebate obratiti pažnju je vaša nervoza. Vanjski uticaji, koji vam kvare raspoloženje, mogu se negativno odraziti na komunikaciju s partnerom i probuditi sukobe.

Zdravlje. Potrudite se da izbjegnete duga putovanja. Pronađite mir u sitnicama, kako biste se zaštitili od negativnih uticaja.

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info