On line Dopuna i plaćanje računa

0

m:tel web servisi štede vaše vrijeme, ali i novac

U doba kada nastojimo da što više stvari obavimo od kuće, odnosno putem interneta, korisno je podsjetiti kako ne morate ići do prodajnog mjesta, prodavnice, banke ili pošte kako bi koristili neke od m:tel usluga, ili kako bi izmirili vaš m:tel račun.

Jedna od najpraktičnijih i sve popularnijih usluga kompanije m:tel je mogućnost on line dopune prepaid računa putem m:tel web sajta.

Račun možete dopuniti brzo, lako i bez provizije u samo dva koraka. Potrebno je da posjedujete VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu bilo koje banke, unesete broj kartice i unesete Dopuna ili Kombinuj broj čiji račun želite da dopunite. Da, toliko je jednostavno!

Jednako jednostavno i brzo možete platiti i vaš m:tel račun putem m:tel web sajta. Dovoljno je da unesete podatke s vašeg računa za fiksnu, mobilnu ili integrisane usluge kompanije m:tel, vašu e-mail adresu kako bi vam na nju stigla potvrda o uspješnom plaćanju, te podatke sa vaše platne kartice. Naknada za online plaćanje računa je besplatna do kraja juna 2020.

Ukoliko do sada niste isprobali ove m:tel on line usluge, preporučujemo vam da to učinite prvom prilikom. Jer nakon što se lično uvjerite koliko je jednostavno, vrlo brzo će za vas to postati uobičajan ili jedini način plaćanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info