Lav: Horoskop za Ljeto 2020.

0

Posao. Ljetni period vam baš i nije najbolje naklonjen, kada je u pitanju posao. Saturn u opoziciji otežava vam rad na projektu koji ste odavno započeli. Uložićete puno truda, očekuje vas puno mentalnog i fizičkog umora, a rezultati neće biti baš zadovoljavajući. Budite oprezni, ali ne odustajte. Ostanite dosljedni svojim poslovnim odlukama. Čuvajte se rizičnih investicija i nepotrebnih troškova.

Ako ste željeli započeti novi posao, Saturn vam donosi sukobe s novim kolegama. Povoljnija situacija očekuje vas tokom septembra mjeseca – tada je moguće da dobijete unapređenje ili povišicu, ali sve zavisi od toga kakav odnos imate sa šefom i je li on primijetio vaš trud. Mogući su poslovni uspjesi na putovanjima.

Ljubav. Sekstil Venere od 04. avgusta može vam donijeti spokoj u ljubavi. Učvrstićete trenutnu vezu ili ćete upoznati zanimljivu osobu. Ovog ljeta pa sve do kraja septembra, slobodni Lavovi ponovno će osjetiti sladak okus ljubavi.

Jupiter čini da budete vrlo šarmantni, ugodni i zavodljivi pa su moguće romanse koje se mogu pretvoriti u ljubav koja može trajati godinama. Najbolji period za nove ljubavi biće krajem septembra – tada se ispunjavaju mnoge romantične želje.

Ako ste u vezi, moguće je da sredinom ljeta osjetite pad strasti, ali sve se može riješiti pokazivanjem bliskosti i malim znakovima ljubavi.

Zdravlje. Saturnova mračna sjena donosi i negativan uticaj na mentalno i fizičko zdravlje. Moguće je da ćete izgubiti kontrolu nad stresom. Takođe, moguće su povrede pa izbjegavajte rizične situacije i bavljenje agresivnim sportovima.

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info