Jarac: Horoskop za Ljeto 2020.

0

Posao. Ako tražite novi posao, očekuje vas velika podrška Jupitera na ovom polju. Tokom ljeta sredite svoj CV i počnite se javljati na oglase – očekuju vas sjajne ponude. Jupiter donosi pozitivnu energiju i podstiče vas da budete aktivni na polju karijere.

Imate velike šanse za uspjeh u narednim mjesecima, a očekuje vas i porast finansija. Ne potcjenjujte ovaj povoljan period za karijeru, već se fokusirajte na ostvarenje novih ciljeva. Tokom avgusta budite oprezni u koje projekte ulažete novac.

Ljubav. Venera u opoziciji ovog ljeta vašem znaku okreće leđa, što će učiniti da vam ljubav, umjesto ljepote, donese dodatni teret. Parovi, čiji su problemi u emotivnom odnosu počeli tokom proljeća, vjerojatno će se tokom ljeta rastati, jer će shvatiti da su se njihovi putevi razišli. Očekuje vas puno prepirki, mislićete da je samo vaš stav ispravan.

Pod djelovanjem Jupitera u tranzitu u vašem Suncu i pored Urana u trigonu, nažalost, mnogi odnosi će biti okončani. Ponovo ćete osjetiti usamljenost, ali to je važna lekcija koja vas podsjeća da morate prvo pronaći unutrašnji sklad pa tek onda živjeti ljubav u cijelosti.

Moguće je da ćete krajem septembra imati priliku upoznati zanimljivu osobu koja vam može vratiti vjeru u ljubav. Ipak, važno je da razriješite unutrašnje sukobe koji blokiraju istinsku manifestaciju osjećanja.

Zdravlje. Obratite pažnju na svoju kilažu i pokušajte se zauvijek odreći negativnih navika – ljeto je sjajan period za takve promjene. Mogući su problemi s cirkulacijom.

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info