Bik: Horoskop za Ljeto 2020.

0

Posao. U prethodnom periodu morali ste donijeti velike odluke na profesionalnom planu, ali ljeto će pokazati da ste na pravom putu. Imate smirenost i dobru energiju da napravite drastične pomake na poslovnom planu.

Početak ljeta donosi vam šansu da realizirate svoje ideje, radite u sjajnom timu i završite važne poslove iz prošlosti. Imate velike šanse da uspijete, ali je važno da obratite pažnju na detalje. Zapamtite, svaka sitnica može biti presudna za vaš uspjeh.

Ljubav. Venera je u predivnom aspektu od 05. avgusta i vašem znaku donosi ljepotu ljubavi, jednostavnost, harmoniju i strast. Proljeće je donijelo negativne turbulencije u vašem ljubavnom životu. Bili ste svjedok tenzije, netrpeljivosti i sukoba u emotivnom odnosu, ali ljeto sve mijenja nabolje.

Uspjeli ste pronaći balans i mir u ljubavi, a to se pozitivno odrazilo na budući odnos s partnerom. Tokom ljeta očekuju vas velike, ali divne odluke. Mnogi parovi odlučiće se da žive zajedno ili će stupiti u brak, dok neke očekuje i proširenje porodice. Sve je moguće kada pored sebe imate osobu koja vas istinski voli.

Čarolija Venere osvojiće i usamljena srca – imaćete šarm i harizmu i sada znate šta očekujete od potencijalnog partnera. Erotska privlačnost više nije toliko važna u odnosu na predivnu ljubav.

Zdravlje. Stres i napetost mogu ugroziti zdravlje. Pokušajte pronaći izduvni ventil. Šetnja u prirodi vas može opustiti. Saturn čini da se osjećate iscrpljeno tokom ovog ljeta, ali Jupiter vam daje optimizam.

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info