Strijelac: Sedmični horoskop za period od 15.06.2020. do 21.06.2020.

0

Posao. Sve ono što je vezano za posao, za praktično, za realno biće tokom ove sedmice dobro. Sve ono što ste planirali, željeli da pokrenete, a što je spoj mudre glave i vizije, takođe je povoljno po vas. Uspjećete da sada napravite neke mudre poteze, neke prave aktivnosti.

Sve ono što više nije dobro i što vam ne donosi rezultate, boljitak, dogovor na koji se možete osloniti – sklanjajte. Nešto je trebalo da uradite odavno, ali ni sada nije loš momenat za to. Rješavajte sva zaostala i neriješena pitanja i situacije.

Ljubav. Kao da ne možete da se uzdržite i stalno nešto podbadate i čačkate partnera ili ga namjerno provocirate pokretanjem pitanja za koja znate da ga nerviraju. Trebalo bi da se zapitate zašto to radite, kad vam je jasno da na ovaj način nimalo ne doprinosite rješavanju već ustalasalih situacija sa voljenom osobom.

Međutim, niste samo vi krivi – čini se da ni partner sada nije najkorektniji prema vama. Možda je vrijeme da oboje sjednete i porazgovarate, onako ozbiljno.

Slobodni Strijelci, stare simpatije, bivše ljubavi, stari poznanici – sve to nekako u ovoj sedmici hrli ka vama. Odaberite ono što vam najviše prija.

Hrana. Začinjena, jaka hrana ove sedmice će vam prijati više nego inače. Dobar apetit vam svakako stoji, a preporuka je da ne preskačete mliječne proizvode, naročito kiselo mlijeko, kefir, jogurt. Takođe, potrebno vam je više povrća u ishrani.

Novac. Dobri finansijski potezi.

Zdravlje. Korektna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info