Ribe: Sedmični horoskop za period od 15.06.2020. do 21.06.2020.

0

Posao. Koliko god postojala povremena napetost u poslovnom segmentu, ipak je sada ovaj dio vrlo dobar, sa mnoštvom mogućnosti da napredujete. Ono što je vrlo bitno jeste da postoje osobe koje vas guraju, koje vas podržavaju i koje vam pomažu da ostvarite ono što želite.

Generalno gledano, manji problemi u komunikaciji sa saradnicima početkom sedmice. Takođe, obratite pažnju na informacije koje dobijate – nemojte ih uzimati zdravo za gotovo, provjerite prije nego što donesete odluku ili krenete u akciju.

Ljubav. Ista talasna dužina postoji između voljene osobe i vas, iste emocije. Iako bi ovo trebalo da donese mir, harmoniju i korektnost, malo je vjerovatno da će to funkcionisati baš tako. Ili ćete imati par spoticanja.

Poenta je u tome da i pored mnogo toga što vas spaja, postoji i onaj dio koji vas razdvaja, a to je da biste vi sve sada i odmah, dok partner funkcioniše u fazonu “lako ćemo” ili je pak previše statičan i intertan. Usaglasiće se ovo vremenom.

Slobodne Ribe, pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi i te kako može da otvori prostor za novu romansu u narednom periodu.

Hrana. Promijenite nešto u svom načinu ishrane. Zaobiđite rutinu – probajte nešto novo, neki novi recept ili novi režim. Prijaće vam. Generalno gledano, odgovara vam riba i piletina, više kuvanih jela, mnogo povrća i smanjena količina mliječnih proizvoda.

Novac. Dobra finansijska situacija.

Zdravlje. Manji stomačni problemi. Stariji, moguće tegobe sa kičmom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info