Rak: Sedmični horoskop za period od 15.06.2020. do 21.06.2020.

0

Posao. Retrogradnost Merkura u vašem znaku skrenuće vam pažnju na sve ono što niste u proteklom periodu završili ili obavili do kraja. Bilo da su u pitanju kontakti sa drugima, dogovori, bilo da je papirologija ili pribavljanje bitnih dokumenata, dozvola, rješenja – sada je trenutak da se tome posvetite.

Takođe, ukoliko u proteklom periodu niste bili u punom radnom fazonu, vrijeme je da se probudite i posvetite svojim obavezama na pravi način. Intenzivna sedmica, sa puno aktivnosti i dešavanja.

Ljubav. Pomračenje Sunca u vašem znaku, ali i retrogradni Merkur, nekim Rakovima će donijeti da “svode račune” u svojim emotivnim relacijama. U kom pravcu će to svođenje ići, zavisi od mnogo faktora, ali najprije od toga koliko je odnos sa partnerom na stabilnim osnovama.

U svakom slučaju, bilo da je odnos suštinski dobar ili suštinski loš, i jednima i drugima stoje u ovoj sedmici, ali i u narednom periodu, velike promjene – kod nekih nabolje, kod nekih baš i ne.

Slobodni Rakovi, kontakti sa prošlošću su sada veoma intenzivni. Sklanjali se od prošlosti ili je priželjkivali, ona vam dolazi da vidite šta ćete sa njom.

Hrana. Neki od vas će se tješiti kolačima, slatkišima, a neki će najviše željeti da provedu vrijeme sa bliskim ljudima, tražeći mir u okviru porodice. U kojoj god da ste kategoriji, poželjno je da konzumirate više variva, kuvanih, dinstanih jela. I što više svježeg povrća.

Novac. Novi načini zarađivanja. Mogućnost dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje. Nervoza, problemi sa stomakom, varenjem, spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info