Ovan: Sedmični horoskop za period od 15.06.2020. do 21.06.2020.

0

Posao. Ova sedmica donosi lagano rasplitanje mnogih situacija koje su vam zadavale glavobolje u proteklom periodu. Vaš uticaj sada je zanemarljiv, jedino što je važno jeste da u svojim odlukama i potezima ostanete vjerni sebi i da ne idete na štetu drugih.

U prevodu – vi budite korektni, štagod da je na dnevnom redu – ako ne sada, bićete u narednom periodu nagrađeni zbog toga. Mnogo zbunjujućih informacija u ovom periodu dolazi do vas. Ne reagujte impulsivno, pustite da se stvari slegnu.

Ljubav. I u proteklom periodu a i u ovoj sedmici – često će vam se činiti da ste sami u situacijama koje su vam najbitnije ili koje vam donose najviše opterećenja.

Partnerova podrška i prisustvo su nekako mlaki, dolaze kasno ili su nedovoljni, što kod nekih parova može dovesti do manjka komunikacije i obostranog udaljavanja. Sada je najpotrebnije da razgovarate i da svojim prisustvom olakšate jedno drugom ovu sedmicu.

Slobodni Ovnovi, sve i svašta se dešava, a ništa nije definisano i konkretno. Koliko god željeli da požurite i dobijete jasnu i realnu situaciju u vezi osoba koje su vam simpatične, moraćete da sačekate.

Hrana. Odgovaraće vam laganiji obroci – grilovano meso ili riba, mnogo povrća i salata. Takođe, domaća kućna atmosfera i “domaća” hrana ako je moguće, na kašiku. Nemojte previše da se bavite slatkišima, poslije će vam biti teško da skinete viškove…

Novac. Previše se opterećujete finansijama. Za sada je tu prilično stabilna situacija.

Zdravlje. Mogućnost manjih povreda, naročito ruku, prstiju. Osjetljivost i nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info