Jarac: Sedmični horoskop za period od 15.06.2020. do 21.06.2020.

0

Posao. Dobar je momenat za proboje, za poboljšanja, za otvaranje novih puteva ili jačanje starih veza i poslovnih konekcija. U ovoj sedmici budite inicijator za sva pitanja koja su vam važna i više je nego izvjesno da će do pokretanja doći.

Takođe, možete se organizovati na pravi način pa će i pored velikog broja obaveza sve funkcionisati po vašim planovima. Nekima od vas stoji mogućnost poslovnog putovanja ili jakog kontakta sa osobama sa kojima možete imati profitabilnu saradnju.

Ljubav. Još jedna sedmica u kojoj možete napraviti ispravke, prepravke i poboljšati odnos sa emotivnim partnerom. Pomračenje Sunca u vašem partnerskom polju govori o ulasku u novu životnu fazu koja će, sa malo truda, moći da bude bolja nego dosadašnja.

Generalno gledano, period je promjena u vašim emotivnim relacijama, a da li će one biti dobre ili ne zavisiće od obostranog truda i posvećenosti.

Slobodni Jarčevi, imate dobre predispozicije da pokrenete priču koja vam je zanimljiva i animirate osobu koja vam se dopada. Vaša inicijativa je sada presudna, nemojte se kolebati ukoliko nešto želite.

Hrana. Mladi sir, jogurt, pavlaka sa manjim procentom masnoće (ili možda grčki jogurt) prijaće vam tokom ovih dana. Meso svakako da, ali više piletina i ćuretina, a ako volite, slobodno navalite i na ribu, naročito riječnu, kao što je pastrmka.

Novac. Mogućnost dodatnih novčanih prihoda.

Zdravlje. Sitnije hronične tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info