Bik: Sedmični horoskop za period od 15.06.2020. do 21.06.2020.

0

Posao. Ovo je segment u koji ste spremni da uložite više energije i truda ili vam je lakše da se borite sa poslovnim situacijama nego sa onim emotivnim. Doduše, u ovoj sedmici ćete se prilično istrošiti – slobodno računajte da ćete sve morati da radite dva puta da biste priveli kraju.

Isto tako, mnoštvo informacija, sastanaka, dešavanja i razgovora donosiće vam konfuziju i problem da se organizujete. Ipak, ova sedmica će donijeti rezultate koji su dobri – i pored velikog uloženog truda, to je najbitnije, zar ne?

Ljubav. Vi ste se nekako utišali, usporili. Ništa, što se vezuje za odnos u kojem ste, ne ide sada po vašim željama i bićete skloni da se vraćate u prošlost i preispitujete mnogo toga – naravno, bez jasnih odgovora, jer njih sada teško da će biti.

Ni vaš partner nije u nekom posebnom raspoloženju, zato sada nije trenutak da donosite krupne odluke vezane za vašu emotivnu priču. Najgora varijanta je da zaćutite – koliko god vam to bilo teško oboma, bolje je da sjednete i otvoreno popričate, to će poboljšati stvari.

Slobodni Bikovi – čini vam se da se vrtite u jednom te istom, začaranom krugu. Ima dešavanja, ali ne konkretizacije.

Hrana. Skloni ste da previše “popuštate” sebi – da li vas povuče društvo, atmosfera ili trenutna osjećanja, nebitno je. Poenta je da pravite greške u ishrani što se može odraziti i na vaše zdravlje, najviše na probleme sa kožom, ali i sa stomačnim dijelom.

Novac. Ukoliko vam neke isplate kasne, možete ih očekivati u ovoj sedmici.

Zdravlje. Mogućnosti za sitnije povrede. Više opreza u saobraćaju. Problemi sa kožom, stomakom, grlom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info