ZARA: 5 fantastičnih haljina koje su sada na sniženju

0

Sigurno ćete se složiti: s haljinom nikada ne možete pogriješiti! Ona je najženstveniji komad garderobe, koji veoma rado nosimo u svim prilikama, a omiljeni španski modni brend, ZARA, obradovao nas je sniženjem. Naravno da smo odmah pogledale koje su to haljine na sniženju, a sljedećih pet su apsolutno fantastične.

Haljina bez ramena


Odlična za mnogobrojne prilike, a posebno kada su u pitanju sunčani dani, jer vam omogućuje da pokažete svoja ramena. Ovo je veoma privlačno, a ono što je kod ove haljine odlično je to da se ona može “podići” i na ramena – sve zavisi od prilike u kojoj želite da je nosite.

Kombinacija sitnog i krupnijeg dezena odlična je optička varka koja će vam pomoći i da blago prikrijete problematično područje na tijelu, a kupiti je možete ovdje.

Mini plisirana haljina


Mini haljine volite ili ne, a ako ih ipak rado nosite, onda i same znate kako ovdje postoji zlatno pravilo: poželjno je da dekolte bude što diskretniji, kako ne biste izgledale vulgarno. Shodno tome, ova ZARA mini haljina jedna je od boljih ove sezone koje se mogu pronaći na tržištu: dovoljno je duga da je možete nositi i u određenim svečanim prilikama, a nije dekoltirana.

Pored toga, rukavi od tila odličan su završni pečat – otkrivaju vaše ruke sasvim dovoljno te nisu “teški” ni topli. Na kraju, sama haljina je plisirana, a ovo je trend koji je veoma popularan unazad par sezona pa tako i ove. Možete je kupiti ovdje.

Midi haljina sa naborima


Midi haljina uvijek je jedan od prvih izbora žena koje vole da haljine nose u svim prilikama, prvenstveno iz razloga što to ova haljina, odnosno njena dužina, i dozvoljava. Žuta podloga haljine, sa zanimljivim crvenim printom, sigurno će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite, a blagi nabori odlična su opcija za tople ljetne dane.

Pored toga, dekolte ove haljine (koji je nešto dublji) odlična je opcija za žene sa manjim poprsjem (stvoriće iluziju većih grudi), a primjeren je gotovo svim prilikama. Ovu haljinu možete kupiti ovdje.

Haljina na kopčanje


Haljine na kopčanje veoma rado nosimo tokom vrelih ljetnih dana, a ovaj lepršavi model zapravo je jedan od najpopularnijih koji je modni brend ZARA ikada imao. Ovo je haljina koju ste mogle vidjeti (gotovo) kod svih modnih blogerki i influenserica tokom prošle ljetne sezone, a ponovo je jedan od najvećih hitova.

Sasvim je jasno i zašto je to tako: ona je lepršava, dezen je takav da se pažnja posmatrača ne zadržava samo na jednom dijelu, ljubičasta dugmad čine je još upečatljivijom, a volan u donjem dijelu ležernijom i prozračnijom. Možete je kupiti ovdje.

Košulja haljina


Tako jednostavna, a opet tako upečatljiva, košulja haljina model je koji nosimo čim nam počnu topli proljetni dani, tokom ljeta pa čak i tokom toplih jesenjih dana. Ovdje postoji više modela, a ovaj nam je posebno interesantan, jer je veoma upečatljiv.

Prekrasni dezen ono je što ovu košulja haljinu izdvaja od drugih, njena dužina idealna je za sve prilike, a balon rukavi popularni su detalj koji zaokružuje ovu modernu modnu poslasticu. Možete je kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info