Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. Ne uplićite se u ono što vam je sumnjivo, ne dogovarajte neke šeme i planove koji nemaju realnu osnovu, ne petljajte se sa bilo kakvim nelegalnim dilovima. I te kako vi možete da osjetite i da znate šta valja, a šta ne valja – pa izvolite, poslušajte svoj unutrašnji glas i svoju intuiciju.

Sve ono što uradite, a da nije pravno i legalno i na realnim osnovama, doći će vrlo brzo na propitivanje i kaznu. Radite, bavite se obavezama, imate dovoljno kreativnosti i energije da poslujete baš kako treba.

Ljubav. Vi ste se lijepo zatrpali u posao, pokrili se njime preko glave – obaveze isturili u prvi plan, bukvalno kao štit između vas i voljene osobe. Ne bježite vi od partnera (doduše neki možda i bježe), ali vam sada jednostavno nije prioritet.

Neki od vas imaju muljanja sa strane, ali to mu dođe čisto rekreativno – eto, da se nešto dešava. Ta muljanja gledajte da smanjite, jer postoji šansa da u neko dogledno vrijeme ista dođu do ušiju i očiju voljene osobe. A onda će biti belaja.

Slobodne Vodolije, emotivno, osjećate povezanost sa osobom koja vam se dopada. Ali, još uvijek je nemate i ne možete da je zgrabite.

Hrana. U ovom periodu možete svoje frustracije, zabrinutost ili nezadovoljstvo „daviti“ pretjeranim uživanjem u hrani. Ono što vam ide naruku je povećano trošenje energije pa ćete makar jedan dio ovog viška kalorija uspjeti da izbacite kroz aktivnost.

Novac. Ako već ne znate šta da radite sa sopstvenim novcem, evo rješenja – ne trošite i ne ulažite ni u šta.

Zdravlje. Ušli ste u neku rutinu i bavite se zdravim navikama. Ne skrećite sa ovog puta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info