Strijelac: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. Svi su spori, samo ste vi brzi. Svi ništa ne vide, samo vi vidite sve i sve vam je jasno. E problem je u tome da ti spori i nevideći ne dozvoljavaju vama da vodite. A vi biste to umjeli i te kako. I ne samo da vam ne dozvoljavaju, nego vas i sapliću i nerviraju i koče vas i vraćaju unazad.

Mogli biste malo da se isposvađate sa svima. A možete da pokušate i drugačije – da razumijete da ne misle svi isto što i vi pa da probate da pronađete neki zajednički jezik, rješenje koje bi možda odgovaralo svima…

Ljubav. Još jedna sedmica koja testira sve vaše emotivne relacije. Da li se mogu nervoze smiriti i pronaći rješenja? Mogu, samo je pitanje koliko će biti trajna. Jer, šta god da riješite ili kao riješite sada u svojim emotivnim partnerstvima, budite sigurni da će isto ponovo doći na dnevni red.

Sve ono što sada očistite “kao mačka repom”, ponovo će izaći kao situacija koju treba rješavati. Prema tome, rješavajte iz korijena ukoliko je to ikako moguće…

Slobodni Strijelci, gdje je strast, tu je slast. A gdje su ta dva udružena – obično ispadne da ništa od toga normalno ne bude. A vi kako hoćete.

Hrana. U ovoj sedmici bi vam baš prijala domaća kuhinja, porodični ručkovi (ukoliko uspijete da se ne isposvađate sa članovima familije pa vam jelo prisjedne). Više mliječnih proizvoda, više zelenog lisnatog povrća. Mesne proizvode izbjegavajte.

Novac. Opet vam odlazi novac na ono što uopšte niste planirali. Takav vam je novac, ide gdje on hoće.

Zdravlje. Kad biste se manje jeli iznutra, bolje biste se osjećali.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info