Škorpija: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. Sve možete da radite i sve će vam se vremenom isplatiti, samo ne smijete da muljate, da manipulišete, da se bavite tajnim i nelegalnim i nekolegijalnim aktivnostima. To će vam se obiti o glavu, prije ili kasnije. Od istine vas glava neće boljeti pa koliko god ta istina bila neprijatna vama ili drugima.

Ukoliko se u ovoj sedmici dešavaju neke promjene, vjerovatno je da vam se neće dopasti, da se možete osjetiti čak ugroženo ili napadnuto. Međutim, te promjene su svakako dobre po vas i sa njima nećete proći nimalo loše.

Ljubav. Vrlo rado biste vi riješili sve probleme u vašim emotivnim relacijama, samo vam nije jasno odakle da krenete i šta to konkretno da rješavate. Samo vidite da odnos oscilira, da se i partner i vi čas volite, a čas ste udaljeni, oboje nervozni, napeti.

Rješenje definitivno postoji, samo je potrebno da to uvidite i voljena osoba i vi i vrlo je prosto – morate razgovarati. Onako iz srca, oboje. Možda to neće automatski popraviti stvari, ali će vas makar uputiti kojim smjerom je potrebno da krenete.

Slobodne Škorpije, neko vam se mnogo dopada, ali uopšte vam nije jasno kako da ovu priču realizujete. Ni da li je dobra po vas.

Hrana. U prvoj polovini sedmice vas može uhvatiti potreba za slatkišima i za obilnijom hranom, koju teško da ćete uspjeti da kontrolišete. Međutim, kada stanete na vagu, brzo ćete se opasuljiti i shvatiti da je vrijeme da se povuče ručna kočnica… Izbjegavajte alkohol.

Novac. Imate taman koliko vam treba. Ne muljajte sa novcem i ne zanosite se nekim investicijama.

Zdravlje. Umor. Mentalni, emotivni, fizički. Oscilacije raspoloženja, nestabilan pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info