Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. Žurba može donijeti da se sapletete. Impulsivnost i nervoza mogu donijeti da se pokačite sa saradnicima i kolegama. Ne treba vam ovo, zaista. Jeste, stoji da čak i da dođe do tenzije u prvom momentu, rješenja se mogu pronaći.

Ipak, zašto biste nervirali i sebe i one oko vas ako već postoji prostor da se na miran i konstruktivan način sve riješi? Možda sporije nego što biste vi voljeli, ali šta sad? Pred vama je dobra poslovna sedmica. Samo nemojte da je talasate previše.

Ljubav. Ono što je važno jeste da vi imate inspiraciju, inicijativu, imate emotivnu snagu koja vas vodi. Ono što je još važnije jeste da je partner na istim talasnim dužinama sa vama i da se baš lijepo možete uklopiti.

E, ono što je najvažnije jeste da ne iskopavate stvari, pitanja i riječi iz prošlosti, jer to može da donese konfuziju i rasprave. Dakle, gledajte u budućnost, a prošlost ostavite tamo gdje joj jeste mesto – daleko, vama iza leđa. Ne osvrćite se kao par, idite naprijed.

Slobodne Ribe, postoji dobra osnova za lijep emotivni kontakt ove sedmice. Samo nemojte da to bude nešto staro, dajte novo – to će vam prijati.

Hrana. I dalje kod vas važi situacija da jedete na nervnoj bazi. Ako je ta nervna baza trenutno stabilna i vaša će ishrana biti u redu. U suprotnom (a na to više miriše), imaćete velike oscilacije, promjenjiv apetit i zatrpavanje, tješenje hranom.

Novac. Troškovi, najprije oni vezani za dom i članove porodice.

Zdravlje. Stariji – loša cirkulacija, problem sa venama, pritisak. Mlađi – potrebno vam je više odmora.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info