Rak: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. Dekoncentrisani ste i funkcionišete pod velikim oscilacijama u poslovnom segmentu. Mnogo toga vas muči, a to se odražava na vašu efikasnost i posvećenost na dnevnoj bazi. Potrebno je da se bolje organizujete, da se sami sa sobom dogovorite šta ćete i kako ćete.

Ne prolongirajte, ne odugovlačite, ne ostavljajte za sutra ono što možete uraditi danas. Ne bježite od iole zahtjevnijih obaveza ili od komplikovanih saradnika – možete se vi izboriti sa svim, samo je potrebno da se posvetite poslu.

Ljubav. Preispitivanja i konstantna samopropitivanja stvaraju jaku tenziju u vama. Pokušavate čistim raciom da rešite nedoumice, ali to neće moći da prođe. Morate umiksati srce i misli, osjećanja i riječi, jedino će zbir emotivnog i racionalnog, udružen, možda uspjeti da vam da odgovore i usmjeri vas.

Pa i da se napravi samo prvi korak ka rješavanju, dovoljno je. Dokle god ne budete načisto, nećete moći da budete mirni, a to će i te kako uticati na emotivne odnose u kojima ste.

Slobodni Rakovi, srce govori jedno, razum govori drugo. Zapetljali ste se više nego što ste planirali i sada uopšte ne znate na koju stranu da krenete.

Hrana. Možda je pravi trenutak da se više posvetite sebi, ali i onima koje volite. Okruženost porodicom i dragim ljudima vam pojačava apetit. Ipak, u ovoj sedmici makar izbjegnite da uzimate obilnije obroke u večernjim satima.

Novac. Veći troškovi. Generalno gledano, nesigurni ste po pitanju finansija.

Zdravlje. Fizički ste uglavnom dobro. Mentalno – baš i ne.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info