Ovan: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. U poslu, rješenja vam izmiču za dlaku, mučite sebe mislima da ste u lošoj poziciji, da se neke stvari kriju od vas. Tražite prostor za akciju, ali on se ili ne otvara ili samo za neke, sitnije situacije.

Realno gledano, vi niste uopšte u lošoj poziciji, samo što vama sada strahovi i nemiri ne dozvoljavaju da vidite jasno. U ovoj sedmici ne bavite se muljanjima, zakulisnim radnjama ili nelegalnim akcijama – sve će to izaći na svjetlost dana vrlo brzo, a i nećete uspjeti da ostvarite ono što želite.

Ljubav. Treperite iznutra zato što ne vidite ništa jasno, zato što vam neke muljave situacije smetaju. Zato što vas možda vuku zabranjene strasti i misli, zato što je mnogo toga nedefinisano, nedodirljivo. Nije jasno. Zato što je vaša snaga na neki način sputana, a vi ste ponekad preumorni i fizički i mentalno da biste mogli da se pokrenete onako baš, u vašem maniru.

Partner nije baš u istom, ali je u sličnom fazonu. Šta god da pokušate da izdefinišete, teško je da će uspjeti. Šta god da pokušate da objasnite sebi – malo je vjerovatno da ćete dobiti odgovore. Sačekajte, strpite se.

Slobodni – ne letite previše, nije vrijeme za to.

Hrana. Potrudite se da u ovoj sedmici ne jedete zato što ste nervozni (ili kada ste nervozni), jer vam ovo može donijeti probleme sa varenjem, nadimanjem. Poželjno je da unosite dosta tečnosti, ali pri tome se definitivno ne misli na alkoholna pića

Novac. Ako ništa drugo, imate manje troškova nego u prethodnom periodu.

Zdravlje. Osjetljivi ste i čini vam se da ste slabiji nego što zaista jeste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info