Jarac: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. Prvo će izgledati da pričate različitim jezicima sa svima. Da se ne razumijete nimalo, da ne postoji prostor za pomak i rješenje. A onda će se odjednom nekako stvari srediti. Prepoznaćete se, progovorićete, dogovorićete se. Postoje dobre šanse za ozbiljne pomake u ovoj sedmici.

Da, na poslu će vam biti stresno i biće previše obaveza, a kolege će biti vrlo nervozne i raspoložene za raspravu i ubjeđivanje. Ipak, kraj sedmice ćete dočekati mirno, zadovoljni svim što ste učinili i postigli.

Ljubav. Prošlost opet izlazi na dnevni red u vašim emotivnim relacijama. Ono što je bilo, ono što ste riješili ili niste, ono na čemu ste se ranije sapleli ili ono za šta ste mislili da ste nagurali pod tepih. Može postojati tenzija u prvom trenutku. Ipak, rješenja ovdje postoje i to bolja od onog što ste mislili.

Postoji i mješavina osjećanja i razuma, komunikacija na pravi način, a samim tim i dovođenje situacije prvo u stabilnost, a onda i korak naprijed.

Slobodni Jarčevi, simpatije i sviđanje se sada mogu realizovati, bilo da je u pitanju prošlost ili nešto novo. Okolnosti vam idu naruku i otvaraju vam puteve ka osobi koja vam se dopada.

Hrana. Ušli ste u period u kojem vaši apetiti mogu biti naglašeni ili sa većim oscilacijama – sve u zavisnosti od toga kako se trenutno osjećate. Divno je uživati u hrani, ali vodite računa da ne pretjerujete, jer se ovo neće odraziti pozitivno niti na vašu liniju niti na zdravstvenu situaciju.

Novac. Troškovi su i dalje prisutni, ali vi prilično dobro upravljate njima.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede. Ne pravite nagle pokrete, možete da se ušinete, istegnete mišić.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info