Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. Poslovni segment sada stvarno nije najmirnije mjesto i nije prostor u kojem se osjećate sigurno, ali to ne znači da ne možete riješiti sve ono što se kao prepreka postavi tokom ove sedmice. Izbjegavajte da vi budete nervozni i nestrpljivi i da insistirate na nekim stvarima.

Takođe, trudite se da se sklanjate od diskusija, napetih momenata sa saradnicima ili autoritetima – sve može da se riješi na jednostavniji i mirniji način. Komunicirajte, tražite zajednička rješenja i zajednički jezik. To će funkcionisati.

Ljubav. Batalite to što vas nervira sve ono što je vezano za posao, nervoza koju nosite iz ovog segmenta, ali i od nekih drugih životnih situacija, nikako ne treba da potkopava odnos u kojem ste niti da utiče na vaša raspoloženja prema voljenoj osobi.

U ovoj sedmici i te kako postoji prostor i za lijepa dešavanja i za razgovore koji donose mir, stabilnost, spokoj. I za osjećanja, za produbljivanje istih. U redu, možda su mali koraci, ali su zato pravi.

Slobodne Djevice, vi definitivno niste bez ljubavnih šansi. Razgovori sa nekim vam jako prijaju i mogu se sada produbljivati. Ne osvrćite se ka bivšim partnerima – tome je kraj.

Hrana. Komplikovani dani u partnerstvima i na poslu prijete da vas energetski iscijede, ali se vi ne date tek tako lako. Trudićete se da i ove sedmice održavate potreban balans i nastavite sa zdravijim navikama koje odnedavno primjenjujete.

Novac. Malo ste se oporavili. Nije to još uvijek bajno, ali bolje je nego u prethodnom periodu.

Zdravlje. Gro zdravstvenih problema sada ide zbog mentalno-emotivnog disbalansa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info