Blizanci: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. U ovoj sedmici i te kako možete da prepoznate šta je dobro za vas, a šta ne. Možete da razdvojite istinu od laži, da shvatite ko vam priča bajke, a ko daje realna obećanja i govori istinu.

One osobe, za koje provalite da pokušavaju na bilo koji način da vas isfoliraju, počećete da udaljavate od sebe. Osjećaj koji dolazi “iz stomaka” u ovoj je sedmici pravi. Slušajte svoj unutrašnji glas, neka vas vodi pravim putevima, a stranputice koje vam pojedinci nude – ostavite njima.

Ljubav. Ukoliko vam ova sedmica usmjerava svu snagu na poslovni segment, ne da vam da dišete od obaveza i ne daje vam dovoljno vremena za partnera, postoji razlog za to. Možda biste, da imate prostora, i dalje zatezali u kontaktu sa voljenom osobom.

Sada vas nešto sklanja jedno od drugog i daje vam priliku da se možda pojačane tenzije smire. Da počnete da nedostajete jedno drugom. Da kada se susretnete i spojite – to bude sa ljubavlju, a ne uz nervozu.

Slobodni Blizanci, privlačite i privlače vas. Igrajte se, neka energija strasti struji između vas i osobe koja vam se dopada. Ne žurite.

Hrana. Nervoza će u ovom periodu biti izraženija nego inače. Dvojako ćete funkcionisati – ili ćete jesti na nervnoj bazi ili ćete preskakati obroke, u potpunosti zaboravljajući na hranu. Niti jedno niti drugo vam ne ide u prilog. Pokušajte da uradite nešto po ovom pitanju.

Novac. Sve je u ovoj sedmici nekako na svom mjestu, funkcioniše.

Zdravlje. Osjetljivost postoji, a najviše se vezuje za stomak i respiratorne organe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info