Bik: Sedmični horoskop za period od 08.06.2020. do 14.06.2020.

0

Posao. Brzo će vas situacije na poslu ubaciti u petu brzinu. Nešto što je na početku izgledalo kao mirna radna sedmica, očas posla će se pretvoriti u strku i zbrku. Nema zime za vas, vi ćete se u svemu ovome snaći bolje nego što mislite.

Imaćete nervozu preko saradnika ili preko klijenata na poslu, neriješene situacije koje ćete morati da raspetljavate. Neke će osobe pokušavati da vas izmanipulišu, ali neće uspjeti u tome. Pronaći ćete rješenja koja su vam potrebna da biste mogli da budete mirni i stabilni.

Ljubav. Trenutno, vi se osjećate mnogo bolje nego partner. Možda vas šaltaju raspoloženja pa ste čas preemotivni i osjetljivi, a čas potpuno racionalni i hladne glave, ali vjerujte – voljena osoba je sada u mnogo težoj poziciji od vas.

A najteže će vama biti da je razumijete, i nju i njena ponašanja. Nemojte previše pažnje pridavati njenim riječima i ponašanjima, osjećajte je srcem – i onda ćete znati da je sve u redu. Samo čudan period koji će proći.

Slobodni Bikovi, ne znate na čemu ste sa osobom koja vam se dopada. Čas ste ubijeđeni da ima emocije, čas da vas doživljava samo kao prijatelja. Strpite se.

Hrana. Čeka vas veći odliv energije preko poslovnog segmenta pa je potrebno da je nadoknađujete kroz kvalitetne i raznovrsne obroke, koji će biti redovni. Više žitarica, više mliječnih proizvoda, naročito mladog sira i kefira. Iako niste neki ljubitelj ribe, potrudite se da je makar povremeno imate na trpezi.

Novac. Red priliva, red troškova. Ipak, nećete biti nezadovoljni.

Zdravlje. Nešto ne radite kako treba po pitanju ishrane. Nakupljanje tečnosti u organizmu. Problemi sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info