Večeras: Pun Mjesec i pomračenje u znaku Strijelca i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Tokom cijelog mjeseca juna predstoje nam sudbinski događaji, a posebna bitna dešavanja su za vrijeme ovog pomračenja Mjeseca i poslije 21.06., za vrijeme pomračenja Sunca. Pomračenja mogu da daju efekte i narednih šest mjeseci.

Pomračenje Mjeseca uglavnom donosi probleme u emotivnim vezama i sa emocijama. Sada su mogući problemi i u nekim društvenim odnosima, svađe, prijetnje, razlazi, unutrašnja borba i još mnoga životna pitanja dolaze do preispitivanja i promjena. Sada su potrebni napori da bi se održali dobri odnosi čak iako nije bilo ranijih problema.

Mnogo ljubavi i strpljenja treba da bi opstala harmonija i ljubav. Sada je vrlo bitna izreka “strpljen-spašen”. Ako se dese neke neprijatne situacije, najbolje je da ih prihvatimo i vidimo kako da se nosimo sa njima i kako da se postavimo u određenoj situaciji. Pokreću se i naši unutrašnji procesi pa bismo mogli da ostvarimo zamišljene ciljeve.

Sa ovim pomračenjem se dešava velika želja da se dođe do cilja i lične slobode, jer se ne kaže bez veze “slobodni Strijelac”. Mnoge osobe žele da izađu iz nekih okvira, sruše granice i zanemare propise i pravila. Mnoge osobe mogu doživjeti lijepa iskustva dok pojedine mogu imati negativne posljedice.

U ovo pomračenje će biti umiješani Mars i retrogradna Venera pa mnoge osobe treba da izbjegnu rasprave, donošenje ishitrenih odluka i paziti šta pričaju, posebno u afektu, što je teško iskontrolisati, a može donijeti posljedice na duži vremenski rok. Mnoge osobe mogu osjećati iscrpljenost dok kod pojedinaca, na emotivnom polju, može se osjećati totalna bezvoljnost i umor.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, kod vas se ovo pomračenje najviše odnosi na vašu devetu kuću koja je vezana za obrazovanje, strance, putovanje pa će biti promjena u tim oblastima.

Naglašeno je i polje svakodnevnice, posla i tajnih neprijatelja, a koje sada možete jasno vidjeti. Čuvajte svoje uvide koji će vam poslije dobro doći.

Bik


Dragi Bikovi, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem osmom polju pa vi možete biti impulsivni i strijepiti od otkrivanja tajni. Kako su uključeni Mars i Venera, onda možete sagledati sebe u javnosti i početi da se mijenjate.

Postoji želja da se promijenete, da promijenite svoj imidž i duhovne stavove. Moguće je da krenete putem neke nove filozofije, ali ne donosite odluke ishitreno već dobro razmislite prije donošenja odluka.

Blizanci


Dragi Blizanci, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa i vaše ličnosti. Sunce i Mars prave kvadrat pa možete da doživite neke stvari koje vas izbacuju iz ravnoteže, a čak i najmanja sitnica vas može iznervirati.

Mogu se javiti i problemi vezani za novac te može doći do preispitivanja prijateljstava. Budite oprezni u odlukama i s novcem, posebno ako nekom posuđujete, jer možete ostati bez prijatelja i novca.

Rak


Dragi Rakovi, kod vas se ovo pomračenje Mjeseca dešava u vašem šestom polju, a što se može odraziti na vaš posao, gdje posljedice mogu trajati i do šest meseci.

Kako je vaš vladar Mjesec, svako pomračenje i promjene Meseca snažno utiču na vas pa biste mogli čuti i za ogovaranja na poslu. Mnogi Rakovi bi mogli sada da urade nešto hrabro za sebe. Ne reagujte impulsivno niti odlučujte na brzinu.

Lav


Dragi Lavovi, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašoj petoj kući zabave, djece, kreativnosti, veza pa se možete usmjeriti na to polje. Pojedini Lavovi mogu donijeti pogrešne odluke pa dobro pazite.

Moguća je promjena nekih dosadašnjih stavova ili u najmanju ruku da ih testirate. Svakako je vama ovo mjesec sudbinskih promjena, posebno na pomračenje Sunca, 21. juna.

Djevica


Drage Djevice, kod vas se ovo pomračenje Mjeseca dešava na iznenadne probleme i promjene u kući sa majkom ili se mogu desiti neki kvarovi koji mogu donijeti iznenadne troškove.

Koliko god doživjeli neku neprijatnost, ona može biti pozitivna u smislu da vas gurne iz monotonije svakodnevnice i pogura da iznenada riješite neke stvari koje stoje odavno i čekaju da se razriješe. Uklanjaju se smetnje.

Vaga


Drage Vage, vama se ovo pomračenje dešava u trećoj kući koja je vezana za komunikaciju i razmišljanje, a što vas može požuriti da donesete odluku ishitreno i pogrešno.

Upravi iz tog razloga bilo bi i više nego poželjno da izbjegavate da donosite važne odluke. Prolazne nesuglasice bi mogle da se dešavaju i to ne shvatajte lično, da vas ne destabilizuje.

Škorpija


Drage Škorpije, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem drugom polju finansija pa se u toj oblasti mogu dešavati promjene. Moguće je da se dese promjene u polju uslova rada i zarađivanja novca.

Pojedine Škorpije mogu razmišljati o tome kako da dođu do veće ili dodatne zarade. Moguće je da dobijete ili izgubite novac ili nasljeđe ako ste ga imali. Moguć je i buran emotivni život.

Strijelac


Dragi Strijelci, kod vas se dešava ovo pomračenje, a što bi vas moglo izbaciti iz kolosijeka. Par dana ranije i kasnije ništa ne radite što je bitno i ne donosite odluke koje bi u budućnosti donijele posljedice. Potrebno je da se rasteretite i posvetite sebi.

Moguće je da krenete preispitivati neke svoje stavove, što je krajnje vrijeme. Sve se mijenja: način rada, stajling i neka prijateljstva se testiraju.

Jarac


Dragi Jarčevi, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem dvanestom polju, što će mnogima donijeti fleksibilnost, spontanost, a što će da vas gurne da malo pretjerujete i izađete iz nekih saopstvenih granica.

Vaš unutrašnji emotivni i duhovni svijet sada će biti dirnut ovim pomračenjem. Sačuvajte vaš unutrašnji svijet i ne dozvolite da vas napete porodične situacije slome. Vi preispitujete religijske i duhovne stavove, što može donijeti neko novo otkrovenje.

Vodolija


Drage Vodolije, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem jedanestom polju prijatelja, što vas može natjerati da preispitate da li su vam to zaista prijatelji.

Mogu se dešavati razni kvarovi kompjutera, aparata, telefona pa čuvajte ili kopirajte vaše fajlove. Čuvajte kompjuter od virusa. Pojedine Vodolije mogu imati konflikte sa rodbinom ili roditeljima. Moguća neodlučnost.

Ribe


Drage Ribe, vama se ovo pomračenje dešava u vašem desetom polju, a što će uticati na vaš poslovni život. Moguće su komplikacije na poslu i da se vaši planovi ne odvijaju kako ste isplanirali.

Velike promjene se dešavaju u vašoj karijeri pa bi bilo dobro da pazite kada su ulaganja novca u pitanju. Održite dogovor i ne špekulišite u ovom mjesecu, a bitne odluke ostavite za sljedeći mjesec.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info