ZARA: 5 modernih komada garderobe koji su sada na sniženju

0

Sigurno nikada nećemo reći: “Ne”, sezonskim sniženjima, a to je posebno slučaj kada je u pitanju ZARA. Sljedećih pet komada garderobe veoma su moderni, trenutno su na sniženju, a odlični su za sezonu koja je pred nama.

Bijele trapezice


Bijele farmerice jedan su od najpopularnijih komada garderobe tokom toplijih dana, a posebno nam dolaze u sam vrh popularnosti tokom ljetne sezone. Idealne za kombinovanje sa mnogobrojim komadima garderobe, bez obzira na to koje su oni boje, sigurno ćete ih nositi tokom ljetnih dana i večeri. Bijele trapezice ili zvoncare su retro komad garderobe koji je i dalje moderan, a možete ih kupiti ovdje.

Asimetrična košulja


Ukoliko želite da vas svi primijete, onda je ovo jedan od najboljih komada garderobe koji će vam pomoći u tome. Veoma zanimljiva i privlačna, ova košulja asimetričnog kroja odlično će se uklopiti sa pantalonama, suknjama ili farmericama, a sigurno će izazvati pažnju. Baš svaki put. Kupite je ovdje.

Midi haljina


Obično je možete nositi u svim prilikama, jer to njena dužina dozvoljava. Takav je slučaj i sa ovim modelom sa balon rukavima i okruglim izrezom, kod kojeg sam izrez možete podešavati – bilo da ga malo spustite ili pak ostavite na ramenima. Privlačni dezen ovu haljinu čini još upečatljivijom, a možete je kupiti ovdje.

Široke pantalone


Veoma rado ih nosimo tokom vrelih ljetnih dana, ali i generalno tokom toplijeg vremena. Široke pantalone, osim što su udobne, mogu vam pomoći i da dobijete veoma moderan i trendi stajling, posebno kada je riječ o plisiranim modelima sa nešto višim strukom. Upravo jedne takve možete kupiti ovdje. PS: Dostune su u tri boje.

Elegantne sandale


Ovdje je riječ je o sandalama sa kaišićima i blok petom, a što ih čini apsolutno fantastičnim izborom za sve prilike. Ono što je dodatni plus svakako je i to što je riječ o crnim sandalama, a koje vašem sveukupnom stajlingu mogu dodati dozu sofisticiranosti, elegancije, a u zavisnosti od toga s čim ih budete kombinovale, čak i dašak luksuza. Možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info