Vodolija: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. Ćutite i radite. Ne ispravljajte krive Drine, ne zanosite se da možete ubijediti neke osobe. Gledajte svoja posla i rješavajte obaveze jednu po jednu – to će vam biti super i imaćete svoj mir.

Ukoliko krenete da se ubjeđujete sa drugima, bilo da su to saradnici ili šefovi, samo ćete sebi donijeti nemir i frustriranost. Ionako imate posla preko glave i sada vam je najbitnije da ne kasnite i da poštujete rokove. Pustite druge da luduju, neka vama glava bude okrenuta od njih. Ne brinite tuđe brige.

Ljubav. Ukoliko imate namjeru da mijenjate nešto u odnosu sa voljenom osobom – iskreno rečeno, baš vam i nije neko vrijeme za to. Pokušaćete da „opravite“, a samo ćete proizvesti tenziju.

Pustite da ide sada ovako kako jeste i gledajte ako je to ikako moguće da više vremena posvetite partneru. Manite obaveze koje vas zatrpavaju i ovako i onako i pokušajte da nađete prostor za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smijete, da budete u pokretu i da tu strast oživite.

Slobodni – e to što želite ne možete da dobijete. Možda i možete, ali nakratko. A to vam definitivno neće biti dovoljno. Strpite se.

Hrana. Nedefinisani, a učestali stomačni problemi i nisu baš toliko nedefinisani, samo da znate. Kada biste se uveli u red po pitanjima ishrane, ne biste ih imali. Dokle god to ne uradite, mučiće vas varenje i sve propratne “vesele” manifestacije istog.

Novac. Sve ćete da potrošite. I ono što ste zaradili i ono što niste.

Zdravlje. Glavobolje i problemi sa spavanjem, naročito u drugom dijelu sedmice. Ishrana!!!

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info