Vaga: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. Razapeće vas i posao i obaveze sve u šesnaest. Ni prethodno nećete uspjeti da završite, a doći će drugo, treće, stopetnaesto. Vi ćete sve prihvatati, jer će vam povećanje obima posla davati osjećaj sigurnosti. Najprije finansijske.

Tako ćete lijepo ukomponovati sebi ovu sedmicu da pred njen kraj nećete znati gdje udarate. Stići će vam neke informacije koje vam se ne dopadaju nimalo, ali će isto tako stići i one druge – koje će vas u trenutku dići i donijeti vam novi talas samopouzdanja i vjere u poslovnu stabilnost.

Ljubav. Nervozni ste za sve pare. Hajd’ nervoza kao nervoza, ali za tu istu nervozu postoji uzrok. Da li sa uzrokom hoćete da se suočite ili hoćete da po vašem običaju pobjegnete od njega i kažete: “Misliću o tome sutra”, to je već druga stvar. Poenta je da će vaša nervoza izazivati i nervozu u odnosu.

Možda ćete uspijevati neko vrijeme da ćutite i gomilate stvari u sebi, ali drugi dio sedmice je dosta napet i može donijeti izbacivanje svega onog što vas tišti direkt na površinu. Umjesto da prasnete odjednom, bolje sjedite i popričajte otvoreno sa voljenom osobom.

Slobodni – ne uplićite se ni u šta. Bolje je za vas.

Hrana. Pripadnici ovog znaka moraju striktno da vode računa o ishrani. To što sada imate sklonost da se ponašate opušteno, može vam donijeti samo stomačne tegobe. Prolazne da, ali vrlo neprijatne. Zato ne ludujte sa mesom, mesnim prerađevinama, mliječnim proizvodima – sve pomalo. I mnogo povrća.

Novac. Sa novcem ste u svađi u ovoj sedmici. Priliva će biti, ali ćete se truditi da sve potrošite. Odmah, sad.

Zdravlje. Malo ste “njanjavi”, neispavani, osjetljivi. Odmarajte više, hranite se zdravije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info