Strijelac: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. Naporna je i zahtjevna ova sedmica i tu nema šta da se priča. Sto ljudi će vam oduzimati vrijeme pričom, zahtjevima, promjenama – vi tu ne možete ništa posebno da uradite osim da pokušavate da se u hodu prilagođavate i da pratite.

Imaćete momente u kojima će vas baš svrbiti jezik da kažete tačno ono što mislite i da presiječete kao sjekirom neke poslovne odnose. Pa, bilo bi lijepo kad to ne biste uradili. Izgurajte na mišiće ovu sedmicu i pokušajte da ne „trenirate strogoću“.

Ljubav. Kada su emotivne relacije u pitanju, najbolji savjet za vas bi u ovoj sedmici bio – sjedite i ne radite ništa. Budite sa emotivnim partnerom taman toliko vremena da druga strana ne krene da se buni kako je zanemarujete.

I izbjegavajte svaku vrstu rasprava, bježite od toga koliko vas nožice nose. Jer ne možete pobijediti. Doduše, ne može pobijediti ni partner. Samo će doći do ogromnog disbalansa i do problema. Šta će vam to u životu? Ćutite i smješkajte se. I trudite se da ne izazivate sumnju svojim ponašanjem.

Slobodni – prejake strasti da bi iz njih isplivala iole stabilnija nova (ili obnovljena stara) priča.

Hrana. Veliki odliv energije koji vi, nažalost, ne nadoknađujete na pravi način. Okrećete se brzoj hrani, obrocima koji su obilni, ali premasni i prezačinjeni. Unosite suviše praznih kalorija i nije ni čudo što se suviše često osjećate bezvoljno i iscrpljeno. A mogući su i stomačni problemi.

Novac. Velike finansijske oscilacije.

Zdravlje. U ovoj je sedmici neophodno da se više odmarate. Stariji – potrebne su češće kontrole.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info