Škorpija: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. I pored toga što emotivni segment talasa, u poslovnom može biti stabilnosti. Samo ne dozvolite da vas vaši unutrašnji cunamiji sprečavaju da se posvetite onome od čega se živi. Kreativnost vam je sada naglašena, naglašeno je nadahnuće – samo to pretočite u rad na dnevnoj bazi i ne možete da omašite.

Unesite sebe, svoj duh i energiju u sve ono što radite i ne berite brigu – rezultati neće izostati. Nerviraće vas neki ljudi u ovoj sedmici, smetaće vam baš onda kada ste najviše u gužvi. Tako je kako je, izborite se.

Ljubav. Razumijete se pa se ne razumijete. Volite se čas najviše na svijetu, čas ne možete očima da se gledate. Priča čas teče lako sa puno smijeha i nježnosti, čas se upletete u raspravu pa ne možete da se raspetljate danima.

U čemu je problem? I partnera i vas vode isti motivi, naravno emotivni (u prevodu – volite se, zaista), ali je sada suština u tome da ste čas vi nesigurni, čas druga strana. Nema posebnog lijeka za ovo osim da prevaziđete. I naravno, da se trudite da ne raskidate svaka tri sata.

Slobodni – hoćete nekog.  I ta osoba hoće vas. Samo ne možete da se dogovorite oko toga. Nešto koči. Možda čak i prejake strasti.

Hrana. Malo jedete sebe, malo jedete baš ono što ne bi trebalo. I jedno i drugo će rezultovati nemirom stomaka i problemima sa varenjem.

Ukoliko hoćete sebi da pomognete, jedite manje obroke, a češće. Bez mesa i mesnih prerađevina, drastično smanjeni mliječni proizvodi. Voće, povrće i sjemenke obavezno uvrstite u jelovnik.

Novac. Neki finansijski problemi mogu izaći u prvi plan. Budite više oprezni s novcem.

Zdravlje. Ishrana neka bude na prvom mjestu. Takođe, koliko god smatrali da ste od čelika, niste – potrebno vam je više odmora.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info