Ribe: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. Promjene u poslovnoj sferi su više nego evidentne i mogu doći prilično neočekivano. Ni sami ne znate da li da se radujete ili da budete zabrinuti pa ćete vjerovatno raditi i jedno i drugo. No, sačekaćemo da vrijeme da svoj sud koliko su ove promjene bile zaista pozitivne po vas.

U međuvremenu, ova sedmica puna je napetosti u kolegijalnim odnosima. Čini se kao da će se svi truditi da se izmaknu i prepuste vama da rješavate ono najzahtjevnije i najproblematičnije. Možete svakako, ali ćete se nervirati.

Ljubav. Nešto u vezi doma, porodice, donosi vam nestabilnost. Moguće je da partner posredno jeste uzrok tih problema, ali u svakom slučaju, na vama ostaje da ih rješavate. Može i voljena osoba da vam se pridruži, pogotovo ako ste u braku – onda zajedničkim snagama možete da sredite ovo.

Ukoliko vaša ili partnerova porodica pravi problem između vas dvoje, onda ćete morati da odlučite šta vam je prioritet – dobri odnosi sa familijom ili stabilnost vaše veze.

Slobodne Ribe, čini vam se da vam neko šalje ljubavne signale, ali niste sigurni da li je to zaista istina ili biste vi samo voljeli da je tako…

Hrana. Vašem organizmu je potrebna lakša hrana, manji obroci koji će se najvećim dijelom zasnivati na zelenom povrću, pilećem ili ćurećem mesu, koje je najbolje da bude grilovano. Ne opterećujte svoj želudac prženom hranom i slatkišima u većim količinama.

Novac. Situacija traži od vas da odjednom iskeširate veću sumu novca.

Zdravlje. Problem sa ishranom, sa nervozom, sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info