Jarac: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. Najradije biste u ovoj sedmici pobjegli od svih obaveza, od svih ljudi i poslovnih problema. Neki od vas će i uspjeti u tome – ili će se fizički distancirati ili će mentalno staviti blokadu pa će funkcionisati po principu: „Na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo“.

Jednostavno, u ovoj sedmici vam se neće da se suočavate sa problemima – ako ne možete da ih riješite u prvom pokušaju, pobjeći ćete od njih. Iskreno, ovo vam je možda i dobar potez. Ako riješite da ostanete, zatrpaće vas obavezama i stresiraće vas. A vi kako hoćete.

Ljubav. Nedostatak prave komunikacije i te kako može u ovoj sedmici dovesti do problema. Oko čega god da se vrte razgovori sa voljenom osobom – oko vaše svakodnevnice, neriješenih pitanja, nesigurnosti ili sumnji, poenta je da ne smijete unositi nervozu i potrebu za raspravama – morate pokušati da istinski shvatite jedno drugo.

Da li će ovo biti lagano? Ma nimalo. Mnogo ste opterećeni i partner i vi i lakše će biti posvađati se nego mirno razgovarati. Ipak, pokušavajte – možda vam i uspije.

Slobodni, moguća je avantura sada, neki brz početak koji će ličiti da može da potraje. Da li će zaista – to ćemo tek vidjeti.

Hrana. Stres i unutrašnja nervoza i oscilacije raspoloženja i te kako mogu uticati na apetit. Bitno je ne pretjerivati ni u čemu – niti izgladnjivati sebe niti se svaki čas tovariti hranom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno djelovati na vaš stomak i varenje.

Novac. Možda ćete se nešto više istrošiti u ovoj sedmici, ali vam neće biti žao.

Zdravlje. Mlađi – budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Stariji – kontrola.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info