Djevica: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. Nadređeni luduju, a vi morate da ispravljate krive Drine. Niko vas ne pita šta vi mislite o svemu – svi samo govore: „Moraš“, „Hajde“, „To treba da bude gotovo za juče“. Da ćete u nekim momentima imati osjećaj da vam je svega preko glave i da biste najradije pobjegli – ma hoćete sigurno.

Kad vam dođe žuta minuta, uzmite slobodan dan ili makar nakon posla pobjegnite od svega – bilo u prirodu, bilo u svoju „kućicu-slobodicu“. Pustite ludake da luduju, a vi gledajte da vas to ne dotiče previše.

Ljubav. Dom, odnosi u porodici ili u braku su na prvom mjestu u ovoj sedmici. Postoji raskorak, postoji nemir, postoje promjene sa kojima morate da se uhvatite ukoštac na pravi način.

Partner i vi ste čas čvrsto jedno uz drugo, čas milionima kilometara daleko, bilo po pitanju emocija, odluka, daljeg odnosa. Kada dođu ovakvi dani, ovakvi periodi – niti zaključujte naprečac niti donosite odluke na isti način. Mora se sačekati – baš bi bilo dobro da ne žurite nigdje.

Slobodne Djevice, neki zanimljiv kontakt sada postoji. Ne žurite da kontakt pretvorite u ljubavnu priču. Pustite, neka ide sve svojim tokom. Pa dokle stigne.

Hrana. Oscilacije u apetitu su prilično velike tokom ove sedmice. Idete iz krajnosti u krajnost, sve u zavisnosti od toga kako se u tom trenutku osjećate. Prijaće vam kuvano, bareno, blanširano, na pari, grilovano. Umjereno začinjeno i bez mnogo slatkiša.

Novac. Para ima, para nema. Dođu i odmah ih smažu troškovi.

Zdravlje. Više obratite pažnju na ishranu. Stomak vam je osjetljiviji nego što mislite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info