Blizanci: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. Ne muljajte ništa vezano za posao. Takođe, ne zanosite se nekim grandioznim šemama za zaradu. Obećanja – računajte da će vam tri posto biti ispoštovana, ostalo će pojesti mrak. Ukoliko imate velike poslovne planove, preispitajte ih i pokušajte da sve svedete na razumnu mjeru – i svoja očekivanja i način na koji ćete to uraditi.

Pripremite se da se sve mijenja na dnevnoj bazi. Ne držite se čvrsto svojih ideja već budite spremni da ih korigujete u hodu. I, naravno, pokušajte da se što manje nervirate.

Ljubav. Ukoliko pravite problem u svojim emotivnim relacijama, na prvom mjestu ga pravite sebi pa tek onda partneru i odnosu. E, sad, kakav problem – ma ko bi to znao?

Možete biti previše opušteni, možete svjesno ili nesvjesno praviti voljenu osobu ljubomornom, možete tripovati da vaše drago biće radi ko zna šta i ko zna sa kim – naći ćete vi već neki razlog ukoliko se potrudite. Da li može doći do svađe? Može. Problem je što može doći i do prekida, trajnog ili manje trajnog (zar je zaista važno?) – u bilko kojem slučaju ćete se nervirati.

Slobodni, sjedite gdje ste i ne radite ništa konkretno. Za svaki slučaj. Flertujte, to je dovoljno.

Hrana. Morate da se uvedete u red u ovom segmentu i da prestanete da se ponašate opušteno prema sebi. Možete pretjerati sa nekim namirnicama, naročito u drugom dijelu sedmice, a što može izazvati probleme i sa varenjem, ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

Novac. Prilivi su sada dosta stabilni. Ne ljuljajte ovu stabilnost povećanjem troškova.

Zdravlje. Sitne povrede, sitne reumatske tegobe, sitne alergije, ne baš sitni problemi sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info