Bik: Sedmični horoskop za period od 01.06.2020. do 07.06.2020.

0

Posao. Obavljanje više poslova u isto vrijeme ili pak pretrpavanje obavezama može dovesti do problema u ovoj sedmici. Vaša snaga, energija i volja da nešto uradite nije sada slaba tačka, ali rasutost i razapetost jeste.

Možete napraviti i greške i propuste – jeste da ćete vi to brzo ispraviti, ali ostaće nerviranje zbog istih i oduzimanje previše vremena koje će vas onda natjerati da žurite, a što opet može dovesti do grešaka. Začarani krug iz kojeg je izlaz samo da se organizujete i ne preuzimate previše na sebe.

Ljubav. Možda mislite da vam je sve jasno, ali definitivno nije. Možda mislite da ste otkrili razlog za čudna ponašanja partnera i još čudniji i promjenjiviji vaš odnos. E pa niste. Ipak, to ne znači da ne možete da se u ovoj sedmici nervirate, da ne možete da uđete sa voljenom osobom u neke napete situacije.

To možete svakako, ali bi baš bilo fino da to izbjegnete. Ukoliko pokrenete rasprave i neka raščišćavanja – uvešćete i partnera i vas u period koji može poprilično dugo biti ispunjen tenzijom. Kulirajte, volite se, jer emocija ovdje postoji.

Slobodni – ako uradite, kajaćete se. Ako ne uradite, kajaćete se. A vi sad kako god hoćete.

Hrana. Vaš probavni sistem ne funkcioniše bajno i neće ga „opraviti“ to što ćete jesti više, to što ćete uzimati repete ili što ćete se hraniti brzom hranom. Neke namirnice vam sada nimalo ne prijaju i potrebno je da istražite koje i uklonite ih iz svoje ishrane.

Novac. Nešto škripi na polju finansija. Ne gomilajte račune, ne rasipajte se u troškarenju.

Zdravlje. Ishrana je na prvom mjestu, jer vam baš ona može prouzrokovati zdravstvene tegobe. Takođe, pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info