ZARA: Ove fantastične sandale ćete nositi cijelo ljeto (a sada su na sniženju)

0

Sezona otvorene obuće će nam stići veoma brzo pa ukoliko niste nabavile omiljenu ljetnu obuću (čitajte: savršene sandale), donosimo fantastičan prijedlog. Zapravo, s punim pravom možemo reći kako je riječ o sandalama koje ćete nositi u svim prilikama tokom ljetne sezone, a evo i zašto.


Naime, riječ je o sandalama sa kaišićima i blok petom, a što ih čini apsolutno fantastičnim izborom za sve prilike. Ono što je dodatni plus svakako je i to što je riječ o crnim sandalama, a koje vašem sveukupnom stajlingu mogu dodati dozu sofisticiranosti, elegancije, a u zavisnosti od toga s čim ih budete kombinovale, čak i dašak luksuza.


Takođe, veoma dobro ih možete iskombinovati gotovo sa svim ljetnim komadima garderobe, bez obzira na njihovu boju, jer je riječ o sandalama koje su u neutralnoj nijansi. Pored toga, ono što je veoma dobro je i to što ih možete uvrstiti gotovo u svaki stajling tokom ljetnje sezone.

Sada dolazimo i do veoma bitnog dijela, a to je cijena. Ove ZARA sandale snižene su za 50%, koštaju 29.95 KM, a možete ih kupiti ovdje. PS: Dostupne su i u zlatnoj boji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info