Vodolija: Sedmični horoskop za period od 25.05.2020. do 31.05.2020.

0

Posao. Šarenilo od sedmice – suštinski, ona je prilično povoljna po vas u poslovnoj sferi, ali će se to „šarenilo“ uglavnom odnositi na vaš način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima.

Tako ćete imati faze u kojima ste nezaustavljivi, ali isto tako i one u kojima na svaki način gledate da izvrdate bilo šta što se vezuje za posao. Međutim i pored ovakvog vašeg čudnog načina funkcionisanja, neke prilike će vam se otvoriti, ničim izazvano. I vi ćete biti više nego spremni i voljni da ih zgrabite.

Ljubav. Iako možete smatrati da ste riješili sve probleme u svojim partnerstvima, preskočili sve te neke sitne prepreke koje su vas saplitale – vjerovatno je da to nije tako.

Preispitajte odnos, preispitajte sebe – vidite da li je potrebno još nešto „opraviti“, jer ovo je jedini način da vas dvoje kao par dobijete trenutnu stabilnost i da tu istu stabilnost zadržite i u mjesecima koji su ispred vas. Sve ono što preskočite ili gurnete pod tepih – doći će na dnevni red i to vrlo brzo.

Slobodne Vodolije, vama ne znamo šta bi rekli. Nekome će biti super, a nekome baš i ne. Pitanje je da li će u vremenu koje dolazi da se pokaže da li su ovi prvi prošli bolje ili ovi drugi. Mnogo čudan ljubavni period za vas. Šta da radimo, tako vam je.

Hrana. Kako dolazi toplije vrijeme, sve više shvatate da vam još uvijek ne odgovaraju vaši omiljeni komadi garderobe. Ova je sedmica izuzetno pogodna da otpočnete sa dijetom ili nekim zdravim režimom ishrane. Odgovaraju vam manji, ali češći obroci.

Novac. Prilično korektna situacija u ovom segmentu.

Zdravlje. Nešto sa ishranom ne radite kako treba. Gro problema kreće odavde.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info