Vaga: Sedmični horoskop za period od 25.05.2020. do 31.05.2020.

0

Posao. Energetske oscilacije i dalje postoje kod vas, ali kako dani budu odmicali, funkcionisaćete bolje. Postoji problem što prikupljate obaveze i skladištite ih, ostavljajući ih „za sutra“, što vam i u ovoj sedmici može donijeti povremenu nervozu i žurbu, onda kada vam se najmanje radi.

U periodu ste koji je ipak jako dobar za kreativnost, jako dobar da pokažete da nosite u sebi mnogo više od onoga što ste do sada pokazali. Neka lijepa pomijeranja i povoljne poslovne prilike sada vam mogu doći.

Ljubav. Neke stvari su vam jasnije, ali nemojte sa zanositi – period raščišćavanja u vašim emotivnim relacijama (ali i unutar vas) praktično je tek započeo. Jedino što se od vas traži jeste da prvenstveno budete iskreni prema sebi, a onda naravno i prema partneru.

Neke Vage zaista ne bi smjele da otežavaju sebi situaciju tako što će očijukati sa strane ili se uplitati u kojekakve flertove (daleko bilo – avanture). Sve ovo bi samo bila jako plodna podloga za kasnije probleme i sukobe sa voljenom osobom.

Slobodne Vage, ako je ikako moguće, izbjegnite da ponavljate greške – iste one koje ste do sada sto puta napravili.

Hrana. Ni ove sedmice ništa od balansa koji pokušavate da dostignete kada je hrana u pitanju. Potreba za uživanjem u mirisima i ukusima je mnogo jača od vaše volje… Osim ako ste jedan od pripadnika ovog znaka koji u ovom periodu neuobičajeno brzo skida kilograme, jer nema nimalo apetita.

Novac. Za sada ne stojite loše. Ne opuštajte se, ovo se može promijeniti jako brzo.

Zdravlje. Ukoliko ste imali neku zdravstvenu problematiku, ona se sada umiruje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info