Strijelac: Sedmični horoskop za period od 25.05.2020. do 31.05.2020.

0

Posao. Što vam se u prvom dijelu sedmice otvori – otvorilo vam se. To jeste period kada bi mogle zaživjeti neke promjene i poboljšanja ili vam doletjeti nove poslovne šanse. Ukoliko možete, iskoristite. Generalno gledano – ovo je jedna sedmica koju ćete uglavnom otaljati.

Biće tu dešavanja, ali će vam se uglavnom činiti da ste nekako u raskoraku sami sa sobom. Ako ste privatnik, moguće je da će vam ova sedmica donijeti prvo pozitivne promjene, a onda i bolji način funkcionisanja i veću zaradu.

Ljubav. I dalje je vrlo promjenjiva atmosfera u vašim emotivnim partnerstvima. Negdje kao da i partner i vi pokušavate da pronađete pravi model djelovanja, što vam povremeno ide super od ruke, a povremeno se totalno razmimoilazite.

Miješanje drugih osoba u vašu emotivnu priču sada samo može dodatno zakomplikovati stvari pa ne dozvolite da iko sa strane ima uticaj na vas, koliko god dobronamjeran bio. Voljena osoba i vi morate sami pronaći svoj put.

Slobodni Strijelci, nije problem u ljubavnim dešavanjima, njih svakako ima. Problem je da li ta dešavanja imaju iole stabilnu osnovu za dalje…

Hrana. Iako možda još uvijek niste u fazonu da vodite računa o tome šta (a naročito koliko) jedete, ipak vam predlažemo da probate da u vašoj ishrani bude više mesa, ribe, mladog sira, zelenog lisnatog povrća, a manje tijesta i slatkiša.

Novac. Nije bajno, ali nije ni strašno – nekako u ovom segmentu uspijevate da balansirate.

Zdravlje. Sitnija zdravstvena problematika koja brzo popušta i prolazi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info