Rak: Sedmični horoskop za period od 25.05.2020. do 31.05.2020.

0

Posao. U ovu sedmicu ulazite potpuno drugačije organizovani, potpuno drugačije fokusirani na posao. Trenutno velika snaga postoji u vama, odlučnost, a samim tim i odlične prilike da funkcionišete skoro pa savršeno.

Napravićete neke promjene, neke sami, a neke uz pomoć osoba koje su vam poslovno bliske i te promjene će se jako brzo pokazati kao prava stvar. Iako i dalje imate mnogo pitanja i nedoumica oko svog poslovnog statusa, sada ste spremni da sve rješavate lagano, jedno po jedno.

Ljubav. Iako će polje podsvijesti i tajni, stvari koje sakrivate ili od kojih bježite, biti još jako dugo naglašeno kod vas, u ovoj sedmici Rakovi dobijaju prvu, iole korektniju priliku da nešto promijene. Ne očekujte akciju ni od koga drugog – moraćete da je sprovedete sami.

Samo vi u ovoj sedmici možete napraviti neki iskorak, bilo da se on vezuje za osobu koju volite ili za te nedoumice koje nosite u sebi. Zapitajte se šta je to što možete da promijenite da biste dobili svoj mir i uradite to.

Slobodni Rakovi, baš u ovoj sedmici se možete prepustiti ljubavi – slažu se situacije da vas uvedu u kompletan emotivni zanos.

Hrana. Ova će sedmica umjeti da vas iscrpi mnogobrojnim dešavanjima i uzbuđenjima i često ćete biti bez energije pa je potrebno da konzumirate dovoljno proteina, kao i svježeg voća i povrća. Vodite računa i o hidrataciji.

Novac. Još uvijek imate tendenciju da se previše opuštate po pitanju troškova.

Zdravlje. Povoljna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info